Expres

Un fost director Tarom își face companie aeriană

Un fost director Tarom își face companie aeriană. Cătălin Nichifor, fost director financiar al TAROM și cu experiență în funcții de conducere și consultant în restructurarea companiilor, are în plan lansarea unei companii aeriene. Detaliile despre proiectul acestuia sunt momentan aproape inexistente, însă la finele lunii august 2023 Cătălin Nichifor a înregistrat în România firma Romanian Aviation Group SA.

Conform datelor de la Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), această societate comercială este deținută în procente egale de Cătălin Nichifor și Nichiforconsulting SRL.

Capitalul social al Romanian Aviation Group SA este de 90.000 de lei, are sediul în Sectorul 1 din București, iar codul CAEN principal este cel aferent transportului de pasageri pe cale aeriană.

Într-un răspuns transmis BoardingPass, Cătălin Nichifor afirmă că „intenția este de a lansa o nouă companie aeriană, dar suntem încă în stadiul de analiză și modelare a aceste intenții”.

Cătălin Nichifor a ocupat funcția de director financiar interimar în cadrul companiei aeriene TAROM timp de un an de zile, în perioada iunie 2021 – iunie 2022. Acesta a mai ocupat funcții de conducere și poziții în Consilii de Administrație în cadrul mai multor societăți comerciale din țară. De asemenea, Cătălin Nichifor este în prezent președinte al Turnaround Management Association (România) și director general al BM&T European Restructuring Solutions Ltd (Marea Britanie).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button