Expres

Un ciclist de 17 ani a murit după o căzătură

Un ciclist de 17 ani a murit după o căzătură.
Jacopo Venzo, un ciclist italian în vârstă de 17 ani, a murit după ce a suferit o căzătură în prima etapă a unei curse rezervate juniorilor, în Austria, a anunţat sâmbătă Uniunea Europeană de Ciclism (UEC), informează BBC.
Nu există cuvinte pentru a descrie această tragedie”, a afirmat UEC pe Twitter.

Italianul a căzut vineri în etapa inaugurală a cursei Junioren Rundfahrt, între Haid şi Marchtrenk, la coborârea de pe Mistelbacher Berg. Ciclistul echipei Campana Imballaggi Geo&Tex Trentino a murit din cauza rănilor grave în timpul nopţii, potrivit agenţiei de ştiri APA. Competiţia, ce a adunat mai bine de 140 de concurenţi şi urma să se încheie duminică, a fost anulată,

Un ciclist de 17 ani a murit după o căzătură. Acest deces are loc la cinci săptămâni după cel al elveţianului Gino Mader. Membru al echipei Bahrain-Victorious, Mader a murit pe 16 iunie, la vârsta de 26 de ani, din cauza leziunilor suferite în urma căzăturii din etapa a cincea a Turului Elveţiei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare