Sport

Ciclist mort la 26 de ani după ce a căzut într-o râpă

Ciclist mort la 26 de ani după ce a căzut într-o râpă.

Ciclistul elvețian Gino Mader a murit la doar 26 de ani, după cum anunță jurnaliștii de la L’Equipe. Rutierul nu a mai putut fi salvat după ce a căzut într-o râpă în timpul etapei a cincea din Turul Elveției.

Gino a scăpat controlul asupra bicicletei și s-a prăbușit în hău. A fost transportat de urgență la spital cu elicopterul, dar din păcate nu a mai putut fi salvat.

Ciclist mort la 26 de ani după ce a căzut într-o râpă. Echipa Bahrain Victorious (de care aparținea rutierul) a confirmat de asemenea decesul survenit în cursul zilei de vineri.

Cu profundă tristețe și cu inima sfâșiată trebuie să anunțăm dispariția lui Gino Mader, vineri, 16 iunie, după o cădere foarte gravă în timpul etapei 5 a Turului Elveției.

Gino a pierdut lupta pentru a-și reveni după rănile grave pe care le-a suferit.

Întreaga noastră echipă este devastată de acest accident tragic, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia lui Gino în această perioadă incredibil de dificilă” – Bahrain Victorious.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] a murit după o căzătură. Acest deces are loc la cinci săptămâni după cel al elveţianului Gino Mader. Membru al echipei Bahrain-Victorious, Mader a murit pe 16 iunie, la vârsta de 26 de ani, din […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare