Expres

Turiști români exasperați de invazia viespilor

Turiști români exasperați de invazia viespilor.

Mai mulți turiști aflați, zilele acestea, pe insula grecească Thasos se plâng de invazia viespilor, care sunt peste tot. Ei au povestit totul pe un forum de Facebook destinat vacanțelor în această locație, Forum Thassos.

„Suntem cazați în zona Golden Beach și este plin de albine (este vorba despre viespi-n.r.) peste tot inclusiv pe plajă, pe nisip, la terase. Copiii sunt terminați psihic din cauza lor și întepati deja de câteva ori. Peste tot este așa în Thasos? Pe toate plajele?”, a fost mesajul care a primit și o mulțime de răspunsuri, mulți oferind și câteva soluții:

Și noi suntem tot aici, dar mereu cerem la terasă sau pe plajă unde stăm farfurie cu zaț de cafea aprins, care face fum. Funcționează perfect!”;

La hotelul unde am stat erau puse farfurioare cu șuncă din loc în loc pentru a se strânge acolo și a lăsa turiștii să mănânce liniștiti. Ne amuzam că mai venea câte o pisică și lua felia de șuncă și viespile se reorientau spre farfuria noastră”.

În zona Potos-Pefkari nici urmă de viespi. Chiar ne-am mirat, anii trecuti erau destul de multe”

„La micul dejun, pe terasă, le puneam un pic de suncă pe o farfurie și aprindeam zaț de cafea pe alta. Important să nu vă panicați. Pe plajă un pic de atenție. Fără băuturi dulci și resturi de fructe la vedere”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button