Expres

Studenți din Brașov, speriați de mesajele unui bărbat care le-a intrat la cursuri

Mesajele unui bărbat au reușit să-i sperie pe studenții din Brașov. Tinerii au semnalat pe rețelele de socializare că bărbatul a intrat la cursuri și că avea scrise pe o foaie mesaje fără noimă. Studenții de la Universitatea Transilvania și-au trimis atenționări pe grupurile de Facebook și Whatsapp. Studenții care se aflau în spatele bărbatului, la unul dintre cursuri, au reușit să fotografieze hârtia pe care individul a folosit-o ca să își ia notițe.

Iată unele dintre mesaje:

„Foc – fugă ++++”
„Totul arde – a luat foc sala”
„Trebuie jertfă. Trebuie jertfă”
„Avea, foc, fugă, a luat foc sala”
29.6 decembrie / plictiseală
„A avea, trebuie jertfă, a fugi”
”Avea, a avea, jertfă”.

„În caz că îl vedeți pe Colină, feriți-vă! Sau dacă vine la voi la cursuri, chemați paza. Omul ăsta a venit la noi la un curs comportându-se foarte ciudat, ochii roși și chestii și a început să scrie pe foaie «sala ia foc», «jertfă» (…). E a doua oară când unele fete s-au mai întâlnit cu el, le-au urmărit acum ceva timp inclusiv pe Theea, când a fost luat la întrebări a zic că e de la mate info. Oricum e nebun”, este mesajul unui student trimis pe unul dintre grupurile de Whatsapp ale universității.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comment
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Mama lui Barbu Gh
8 zile în urmă

Of, of! M-am si speriat! Of! Am crezut ca e Gigel al meu. Si el e asa mai diliu dar se deosebeste de alti dilii prin aceea ca latra. Of, of!

Back to top button