Expres

Și polițiștii anticorupție au fost la Massif

Și polițiștii anticorupție au fost la festivalul Massif, ce a avut loc în weekend, în Poiana Brașov.

Polițiști din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Brașov au desfășurat, în debutul festivalului, activități de promovare a integrității, destinate participanților la această manifestare.

Activitățile derulate au avut un scop preventiv. Au vizat informarea cetățenilor cu privire la competența și atribuțiile Direcției Generale Anticorupție, modalitățile de prevenire și sesizare a faptelor de corupție, precum și aspecte referitoare la consecințele și riscurile săvârșirii acestui gen de infracțiuni.

Scopul activității a fost unul de conștientizare a cetățenilor și recomandare de a adopta un comportament anticorupție și de a semnala eventualele fapte de corupție, potrivit unui comunicat remis de Direcția Generală Anticorupție.

În cadrul acestei acțiuni, au fost înmânate materiale preventive specifice și au fost oferite informații despre sistemul telefonic gratuit Call-center anticorupție 0800.806.806, unde pot fi făcute sesizări cu privire la săvârșirea unor fapte de corupție.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button