Expres

Și Brașovul e vizat de furtuni

Și Brașovul e vizat de furtuni.

ANM a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru mai multe zone din țară, incluzând și sud-vestul, și sud-estul județului Brașov. Intervalul de avertizare este 1 iunie, ora 12.00 – 1 iunie, ora 23.00.

Și Brașovul e vizat de furtuni. „În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și posibil vijelii în Banat, în vestul Transilvaniei, nordul Olteniei și nord-vestul Munteniei, precum și în zona Carpaților Occidentali, Meridionali și de Curbură. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala astăzi, izolat, și în restul țării. În zilele următoare, vremea va fi instabilă în majoritatea regiunilor”, au detaliat meteorologii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] a inclus a inclus mai bine de jumătate din țară – și județul Brașov – într-un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată. Intervalul de valabilitate […]

Back to top button