Expres

Atenție – furtuni (și) la Brașov

Atenție – furtuni (și) la Brașov.

Potrivit Meteo&Radar, de astăzi până vineri, 26 mai, vremea este instabilă în țară. Sunt anunțate averse de ploaie și furtuni locale, în vestul, nordul, centrul și sudul țării.

Atenție – furtuni (și) la Brașov

Vor fi intervale cu instabilitate atmosferică, mai ales după-amiaza. În zonele de intensitate maximă, pot fi posibile vijelii de scurtă durată și cantități de apă până la 25-50 l/mp.

Astăzi se vor produce furtuni în special în vestul și nord-vestul țării, precum și în zonele de munte. Câteva averse însoțite de descarcări electrice vor fi posibile și în partea de vest a Dobrogei, iar izolat și în Muntenia și Oltenia.

Joi, 25 mai, riscul de furtuni va fi mai ridicat în sud-vestul țării, iar, local, și în centru și est. De asemenea, vremea se va încălzi ușor, iar temperaturile vor depăși 26-28 de grade în unele zone din sudul și estul țării.

Pe fondul apropierii unui front atmosferic rece, vineri, 26 mai, aria furtunilor se va extinde, iar cantitățile de precipitații vor fi ceva mai ridicate, atingând izolat până la 30-50 l/mp. În zonele unde cerul va rămâne mai multe senin, în special în estul țării, vremea va fi caldă, cu valori maxime de 26-29 de grade.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
17 zile în urmă

[…] Atenție – furtuni (și) la Brașov […]

15 zile în urmă

[…] Potrivit celor de la Meteo&Radar, vremea va fi caldă în acest sfârșit de săptămână în cea mai mare parte a țării. Temperaturile vor urca până la 26-29 de grade Celsius. După amiaza, se va înnora în multe zone, iar… Citeşte mai mult »

9 zile în urmă

[…] a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru mai multe zone din țară, incluzând și sud-vestul, și sud-estul județului Brașov. […]

Back to top button