Expres

Se depun cererile pentru Târgul de Crăciun din Făgăraș

Se depun cererile pentru Târgul de Crăciun din Făgăraș, județul Brașov.
Cererile de înscriere pot fi depuse la Primărie până vineri, 25 noiembrie, inclusiv.


„Startul sărbătorilor de iarnă în Făgăraș se va da în 5 decembrie, odată cu aprinderea luminilor de sărbători. Tot atunci va avea loc și deschiderea Târgului de Crăciun, în parcul central din fața Primăriei Municipiului Făgăraș.
Pentru că ne dorim să creăm o atmosferă de sărbătoare încărcată de bucurie, de lumină, de colinde în care să domine voia bună, completată cu mirosul de vin fiert și gogoși, îi invităm pe comercianții care doresc să își expună ornamentele de sărbătoare, propriile creații sau bunătățile specifice perioadei de iarnă să depună cerere de înscriere, la biroul de Registratură al Primăriei Făgăraș, în perioada 21-25 noiembrie 2022.
Sunt disponibile 10 căsuțe, dar sunt acceptate si corturile proprii. De asemenea, sunt acceptate și cererile din partea organizatorilor de jocuri pentru copii”, au anunțat reprezentanții Primăriei Făgăraș.

Pe de altă parte, Brașovul va avea cel mai mare Târg de Crăciun de până acum, potrivit Primăriei. Brașovenii, dar și turiștii care vor veni de sărbători în orașul de sub poalele Tâmpei vor putea cumpăra produse de la 60 de producători, meșteșugari și comercianți. Porțile Târgului de Crăciun din Piața Sfatului se vor deschide în data de 30 noiembrie. Atunci va avea loc și un concert de colinde, susținut de artiști ai Operei.

Vezi și:

Brașovul va avea cel mai mare Târg de Crăciun de până acum

Când se vor aprinde luminițele de sărbători în Brașov și Făgăraș


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button