Expres

S-a prelungit codul galben de vreme rea (și) la Brașov

S-a prelungit codul galben de vreme rea (și) la Brașov.

ANM a extins codul galben de vreme nefavorabilă (intensificări ale vântului, viscol), în care e inclus și județul nostru, și pentru ziua de mâine – 27 ianuarie, ora 5.00 – 27 ianuarie, ora 22.00.

S-a prelungit codul galben de vreme rea (și) la Brașov. Meteorologii au detaliat în acest sens: „În Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Munteniei și sudul Banatului, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55-65 km/h. În Transilvania vor fi intervale de timp în care va ninge viscolit. În Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90-110 km/h, va fi viscol și vizibilitate redusă. Intensificări ale vântului vor mai fi și pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică (27/28 ianuarie) în Carpații Meridionali și de Curbură, cu viteze de 60…80 km/h”.

Detalii despre cum este vremea în acest week-end și ce va urma în perioada imediat următoare – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare