Expres

S-a dat sau nu cu antiderapant pe podul de la Dârste?

S-a dat sau nu cu antiderapant?

Despre carambolul produs în această dimineață pe DN 1, pe podul de la Dârste, citiți AICI. Imediat, în mediul online, dar nu numai, s-a vehiculat că nu s-ar fi dat cu antiderapant. Asta în condițiile în care era depus polei pe șosea. Primăria Brașov a informat, prompt, că mașina de deszăpezire a împrăștiat antiderapant pe podul de la Dârste cu 3-4 ore înainte de producerea accidentului – vezi AICI.

Iată, însă, și punctul de vedere al femeii de afaceri Tutuianu Melinda, care coordonează și activitatea unei cunoscute firme de transport persoane din Brașov:

„Accidentul care a avut loc in aceasta dimineata pe podul din Darste se datoreaza in exclusivitate primarului Allen Coliban, city managerului Adriana Miron si viceprimarului Flavia Boghiu!

Masinile care au fost implicate in accident au avut ghinionul sa intre pe un patinoar proaspat amenajat chiar pe podul din Darste, de catre Primaria Coliban!

In mintea lui Coliban& Boghiu&Miron, 4 decembrie este o zi de vara! Soferii implicati in accidentul de pe podul Darste ar trebui sa dea in judecata primaria si primarul (pe persoana fizica). Echipa de politie care s-a deplasat la fata locului poate confirma faptul ca era gheata pe sosea iar antiderapantul lipsea cu desavarsire”.

S-a dat sau nu cu antiderapant?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
VAX POPULI
1 an în urmă

Si daca nu s-a dat cu antiderapant CARE E PROBLEMA ? Problema este INDISCIPLINA in trafic & PROSTIA.Daca esti sofer,mergi si pe maidan,si pe Autobahn,INDIFERENT de conditiile de drum.Daca esti ca 90% dintre asa numitii soferi din Romania,care stiu doar… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

E bine ca s-a exprimat cineva din mediul de afaceri. Ca sa fie complet, asteptam si parerea lui godina. Daca de exemplu ar fi fost intrebat un specialist in drumuri si poduri ce stie el despre o treaba ca asta,… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] S-a dat sau nu cu antiderapant pe podul de la Dârste? […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button