112

Carambol pe podul de la ieșire din Brașov spre București. IPJ: 17 autovehicule implicate

Carambol, în această dimineață, pe podul de la ieșire din Brașov spre București. Mai multe autoturisme au intrat în coliziune pe podul de la Dârste. Circulația este blocată pe pod. În carambol a fost „prinsă” și o ambulanță.

Potrivit unor participanți la trafic, se formase polei pe pod.

„Dacă aveți de mers spre Predeal, puteți merge spre Săcele – Bunloc – str. Colonel Kiss Sandor (drum neasfaltat, pe sub pădure) și ieșiți la fosta cabană Dămbu Morii, de unde puteți merge mai departe spre Predeal pe DN1″, a recomandat un membru INFO TRAFIC jud. BRASOV.

„În această dimineață, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule.
La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipane de poliție, care gestionează situația creată. În urma impactului între vehiculele implicate au rezultat doar avarii (tamponări), nefiind vătămată corporal vreo persoană.
Traficul este blocat la acest moment pe sensul de mers către București”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

„În urma evenimentului, 2 persoane au fost evacuate din autoturism, fiind rămase blocate.
Alte 2 persoane au fost evaluate medical la fața locului.
Din fericire nu s-au înregistrat victime.
La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă și spumă și 2 echipaje SMURD”, a declarat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Carambol pe podul de la ieșire din Brașov spre București. IPJ: 17 autovehicule implicate […]

1 an în urmă

[…] carambolul produs în această dimineață pe DN 1, pe podul de la Dârste, citiți AICI. Imediat, în mediul online, dar nu numai, s-a vehiculat că nu s-ar fi dat cu antiderapant. Asta […]

1 an în urmă

[…] din Brașov spre București, cu 17 mașini implicate, între care și o ambulanță ( detalii AICI ).Expert în conducere defensivă, Titi Aur spune că șoferii implicați în accident nu erau […]

1 an în urmă

[…] Carambol pe podul de la ieșire din Brașov spre București. IPJ: 17 autovehicule implicate […]

1 an în urmă

[…] iar carosabilul e destul de alunecos”, a mai precizat cititorul nostru. El a amintit și de carambolul de la Dârste, produs zilele […]

Back to top button