Expres

Primăria Brașov susține că s-a dat cu antiderapant pe podul de la Dârste, unde a fost carambol

Primăria Brașov susține că s-a dat cu material antiderapant pe podul de la Dârste, unde a fost carambol azi-dimineață. Mașina de deszăpezire ar fi intervenit în jurul orelor 5.45. Aproximativ trei ore mai târziu, 17 autovehicule au intrat în coliziune, pe podul de la ieșire din Brașov spre București (DN 1). Din fericire, nu s-au înregistrat victime.


„S-a intervenit la 5.45 pe pasajul de la Dârste. Am vorbit cu operatorul de salubrizare și la 5.43 mașina de deszăpezire era pe pasajul de la Dârste și a împrăștiat material antiderapant. Așteptăm și noi constatările poliției și, în funcție de concluziile lor, vedem dacă este cazul să ne îndreptăm împotriva operatorului de deszăpezire”, a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.


„O mașină a ieșit la 5.45. Pe la 6.30 -7.00 se circula în condiții bune. După 8.00 a început să apară chiciură pe carosabil. Dacă Poliția constată că este vina administratorului drumului, atunci, cu siguranță, ne vom îndrepta împotriva operatorului de deszăpezire”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Rămâne ca polițiștii rutieri să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs carambolul. Amintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu polei, gheață și/sau zăpadă.

Vezi și:

Mesajul Poliției Rutiere Brașov, după carambolul dintre 17 autovehicule (video)

Carambol pe podul de la ieșire din Brașov spre București. IPJ: 17 autovehicule implicate


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Primăria Brașov susține că s-a dat cu antiderapant pe podul de la Dârste, unde a fost carambol […]

1 an în urmă

[…] Primăria Brașov susține că s-a dat cu antiderapant pe podul de la Dârste, unde a fost carambol […]

1 an în urmă

[…] Națională a României (BNR) – Agenția Brașov, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, organizează în perioada sărbătorilor de iarnă expoziția în aer liber „Banca Națională a […]

Back to top button