Expres

Protestul din școli se mută în stradă la Brașov

Protestul din școli se mută în stradă la Brașov.

Greva în învăţământ continuă în această săptămână pentru angajații care au decis să ia parte la această formă de protest. Reprezentanţii marilor federaţii sindicale din educaţie au respins oferta Guvernului, care prevedea, între altele, bonusuri pentru dascăli de două ori pe an, cu un total cumulat de 2.500 de lei.
În același timp, acțiunile revendicative se mută în stradă. După ce joi, în Bucureşti, a avut loc un miting de amploare în faţa Guvernului, cu peste 15.000 de oameni, în această săptămână sunt și proteste în teritoriu. Protestul din școli se mută în stradă la Brașov. La Braşov, astăzi, 29 mai, sindicaliştii au pregătit şi o pichetare în faţa Prefecturii, transmite Radio România Brașov FM, citându-l pe liderul Sindicatului Spiru Haret Braşov, Adrian Radu: „Noi am anunţat 200 de persoane, dar este posibil să fie mai mulţi”.
Protestul va avea loc între orele 11.00 şi 13.00.

Foto: arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
4 luni în urmă

greva cam degeaba si de pomana, caci pretentiile voastre absurde nu se justifica !

Barbu Gh.
4 luni în urmă

Au stat acasă doi ani si acum vor bani și mai mulți?
Despre uriașul procent de waxeri pe care-l dau societății nu protestează? Cum să dai tu peste 44% rebuturi? Cum?

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
4 luni în urmă

Latrau in afara sa repeti ca papagalul una si aceeasi prostie mai stii si altceva? Iti da Putin un disc si il pui non stop. Latri non stop. Ca trece pisica, ca trece masina, aceleasi latraturi de dupa gard: ham!… Citeşte mai mult »

4 luni în urmă

[…] Protestul din școli se mută în stradă la Brașov […]

4 luni în urmă

[…] la Prefectură la Palatul Cotroceni. Circa 250 de cadre didactice din Brașov au protestat, astăzi, timp de două ore, în fața Prefecturii. Dascălii, aflați din 22 mai în grevă […]

Back to top button