Expres

Primarul Coliban după decizia lui Țiriac de a nu mai construi patinoar la Brașov: „Domnilor de la PSD și PNL, ați înfrânt”

Primarul Coliban după decizia lui Țiriac de a nu mai construi patinoar la Brașov – Vezi AICI și AICI.

Și Allen Coliban (USR) și-a expus punctul de vedere în acest caz, atacând coaliția PSD-PNL din Consiliul Local: „Domnilor de la PSD şi PNL, aţi înfrânt. Braşovul pierde un patinoar, generaţii întregi de copii vor avea de suferit de pe urma sabotajului făcut în mod repetat în Consiliul Local… Avem, din păcate, acest rezultat, care spune multe despre felul în care Braşovul a alungat investitori în trecut, despre faptul că ani la rând ne-au ocolit şi festivalurile mari de muzică şi astfel de propuneri de parteneriate din partea unor investitori majori şi credibili. Și toate acestea se datorează exclusiv faptului că votul politic (în CL – n.r.) a fost contrar intereselor braşovenilor şi contrar jurământului pe care noi, reprezentanţii comunităţii, l-am depus”.

Primarul Coliban după decizia lui Țiriac de a nu mai construi patinoar la Brașov. Punctele de vedere ale PSD și PNL – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
19 zile în urmă

Iubitorul ăsta de devianți este pur și simplu redus mintal. Păi noi ne bucurăm că nenorocitul de turnător la secu nu a mai făcut nimic aici. PĂI ĂSTA NU FACE NIMIC, DAR NIMIC, DEGEABA! ȚIRIAC E UNA DINTRE CELE MAI… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
19 zile în urmă

Numai in ziarul de cacat putinist putea sa apara asemenea dejectie. Macar scoateti cuvantul “Transilvania” din nume. Ar suna mai corect “Rusia Express”.

Back to top button