Expres

Primarul Brașovului a anunțat o nouă grădiniță în Bartolomeu / Când va fi inaugurată

Primarul Brașovului a anunțat o nouă grădiniță în Bartolomeu. „Start licitației pentru proiectarea și construirea unei noi grădinițe în Avantgarden (Strada Pelicanului)”, a declarat Allen Coliban

100 de copii (5 grupe de câte 20 de copii) vor avea acces la noua grădiniță cu program prelungit. 16 luni (4 luni de proiectare și 12 pentru executarea lucrărilor) vor fi necesare până la inaugurarea grădiniței cu subsol, parter, etaj și terasă. Terasa va fi una verde, iar pe o parte a ei sunt prevăzute panouri fotovoltaice.

Noua grădinița va avea și 9 dormitoare pentru cei mici și accese diferențiate pentru copii și părinți.

Primarul Brașovului a anunțat o nouă grădiniță în Bartolomeu

„Continuăm programul pentru dezvoltarea infrastructurii educaționale pentru preșcolari. Există zone care s-au dezvoltat imobiliar extrem de intens, așa cum este și cazul Bartolomeu Avantgarden. Din păcate, infrastructura educațională nu a reușit să țină ritmul. Corectăm acest lucru cu investiții în mai multe zone ale Brașovului”, a precizat Allen Coliban.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button