Expres

Primăria Brașov își face vara sanie / Cu liderul în domeniu

Primăria Brașov își face vara sanie.

S-a încheiat termenul pentru depunerea ofertelor în cadrul procedurii de achiziție având ca obiect realizarea lucrărilor de proiectare și execuție pentru construirea saniei de vară din Poiana Brașov, în partea stângă a Pârtiei Bradul, cu o lungime de 990 de metri.

A fost depusă o singură ofertă, din partea asocierii de firme formată din RS Activ (Brașov – Ghimbav) – lider, împreună cu Josef Wiegand GmbH & Co KG (Germania) și Planimob CAD (Cluj – Florești). Firma germană Josef Wiegand este compania cu cea mai mare experiență din lume în construirea unor astfel de facilități, având proiecte inclusiv în România.

Primăria Brașov își face vara sanie

„Chiar dacă acum ne putem bucura de pârtiile din Masivul Postăvarul, în paralel continuăm implementarea strategiei noastre de a transforma Poiana Brașov într-o stațiune pentru toate cele patru anotimpuri. Una dintre investițiile importante în realizarea acestei strategii este construirea saniei de vară, un proiect de care Poiana are nevoie pentru a fi atractivă și în afara sezonului de schi, mai ales că vizează zona agrementului pentru familie. Săptămâna aceasta a fost termenul limită pentru depunerea ofertelor și avem o ofertă, depusă de o asociere din care face parte cea mai importantă companie din acest domeniu, cu peste 300 de instalații de alpine-coaster, construite în 40 de țări. Chiar dacă mai există astfel de facilități de agrement în țară, noi am gândit un proiect cu un traseu complex, cu mai multe spirale de întoarcere, zone supraînălțate, în cadrul natural oferit de Poiana Brașov, pentru a le putea oferi brașovenilor și turiștilor o experiență de neuitat. Faptul că Wiegand dorește să se implice în acest proiect este o garanție a calității pe care o vom putea oferi”, a precizat primarul Allen Coliban, potrivit BrașovCity.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button