Expres

Preţul biletelor RATBV în 2023. „Braşovenii trebuie să se aştepte la asta”

Preţul biletelor RATBV în 2023. Anul 2023 va aduce preţuri mai mari pentru călătoriile cu autobuzele şi troleibuzele RATBV. „Cert este că oamenii trebuie să se aştepte la o scumpire anul viitor”, a anunţat Marian Geman, directorul RATBV. El a adăugat că „sunt mai multe scenarii”, iar decizia finală va fi una „raţională”.

Preţul biletelor RATBV în 2023 | MyTex.ro
Marian Geman, director RATBV

Totodată, Marian Geman a menţionat că vor fi aduşi mai mulţi controlori, în condiţiile în care în acest moment „avem o incidenţă a călătorilor frauduloşi destul de mare”.

Preţul biletelor RATBV în 2023. „Subiectul optimizării preţurilor este în atenţia noastră de mai multe luni. Căutăm ca impactul direct asupra braşovenilor să fie cât mai mic. În Braşov, ultima scumpire a avut loc acum 4 ani, dacă nu mă înşel. Deja, suntem sub preţurile din alte localităţi din România, cu excepţia Bucureştiului. Am făcut o propunere pentru majorarea planului tarifar. Nu s-a luat încă o decizie. Cert este că totul s-a scumpit, forţa de muncă este din ce în ce mai scumpă şi noi rămânem cu aceleaşi încasări. Am rugat cetăţenii să valideze titlurile de călătorie ca să ţinem încasările într-o zonă echilibrată şi nu a mers. Avem o incidenţă a călătorilor frauduloşi destul de mare. Am făcut o strategie şi vom aduce mai mulţi controlori. Nu vreau să avansez sume, au fost prezentate mai multe scenarii. În unele dintre ele, preţurile ar putea părea mari, dar sunt însoţite de facilităţi. De exemplu, se va scumpi biletul, dar va creşte durata valabilităţii acestuia. Se va lua o decizie raţională. Cert este că oamenii trebuie să se aştepte la o scumpire anul viitor”, a declarat Marian Geman pentru www.mytex.ro.

Ce spune directorul RATBV despre aglomeraţia din orele de vârf şi ce soluţii există, mâine pe www.mytex.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] ce întârzie maşinile RATBV. Una dintre problemele majore cu care se confruntă RATBV şi care provoacă nemulţumiri este că, […]

1 an în urmă

[…] Transport public gratuit în Brașov […]

1 an în urmă

[…] Încă 23 de autobuze noi la RATBV […]

Back to top button