Expres

RATBV, gata de iarnă. „Încercăm să răspundem cât mai bine nevoilor oamenilor”

RATBV, gata de iarnă. RATBV a finalizat pregătirile pentru sezonul rece, iar diretorul Marian Geman a menţionat că braşovenii nu vor avea probleme ci frigul în această iarnă în maşinile companiei.

RATBV, gata de iarnă. „Pregătirea de iarnă a parcului auto a fost finalizată. Maşinile sunt pregătite pentru sezonul rece. Normele de consum au fost modificate pentru ca şoferii să poată să folosească sirocourile maşinilor oricând este necesar. Maşinile au două sisteme de încălzire, unul electric, prin sistemul de aer condiţionat şi unul prin aceste sisteme siroco. Avem unele probleme la troleibuze. Am avut şi ne aşteptăm la nişte probleme dimineaţa. Ele nu pot fi preîncălzite la fel ca o maşină diesel. Se încinge reţeaua foarte tare şi e nevoie de timp. Se întâmplă iarna, ca în anumite condiţii meteo să se depună chiciură pe reţea şi atunci încărcarea e una mai slabă. Astfel, troleibuzele favorizează tracţiunea în detrimentul încălzirii. Să sperăm că nu vor apărea probleme tehnice. Încercăm să răspundem cât mai bine nevoilor oamenilor”, a menţionat directorul RATBV, Marian Geman.

Marian Geman a vorbit şi despre parcul auto al RATBV, numărul de şoferi şi problemele existente în perioadele aglomerate. Totul în video de mai jos:

Ce spune directorul RATBV despre preţurile biletelor şi abonamentelor în 2023, dar şi alte subiecte interesante, în zilele următoare pe www.mytex.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button