Expres

Ozzy a fost găsit!!!

Ozzy a fost găsit și a ajuns înapoi în brațele stăpânei sale. Anunțul a fost făcut de Salvamont Brașov.

„Ozzy a fost găsit, iar în urmă cu câteva minute a ajuns înapoi la Simona, stăpâna lui!
Mulțumim, Marian! Mulțumim tuturor celor implicați!”
, a transmis Salvamont Brașov.

„STOP CĂUTĂRI!!!!! Acum jumate de ora a fost găsit, la Pârtie, la Zănoaga!!!! Salvamont și Smurd. Mulțumiri imense tuturor celor ce ne-ați auzit, suportat și ajutat cum ați considerat de cuviință! Toate astea au dus la acest deznodământ! Mă înclin în fața voastră, a tuturor!!!”, a scris și o apropiată a familiei.

Cățelușul era căutat de sâmbătă, 23 septembrie, când a fost pierdut în zona montană din județul Brașov. Cazul său a devenit viral pe internet, iar voluntari și nu în ultimul rând salvamontiștii s-au alăturat căutărilor. Au fost folosite inclusiv drone. După patru zile de căutări, eforturile oamenilor au fost încununate cu succes astăzi, când Ozzy a ajuns înapoi la familia sa. Pentru detalii despre cazul lui Ozzy, vezi și: Ozzy s-a pierdut în județul Brașov! „Ofer recompensă, orice numai să îl am înapoi! Vă implor!!!”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Nu ne zici si noua unde l-au gasit? Sau doar atat s-a putut reposta?

Back to top button