Expres

Orianda Donca: „A fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate” / La cine se referă soția milionarului Călin Donca

Orianda Donca: „A fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate”. Soția milionarului Călin Donca, aflat în arest preventiv, se referă la prietenii care s-au îndepărtat de ea, de când au apărut problemele cu legea.

„Provocările ne cresc, ne învață și ne fac mai buni. Prietenii apropiați care ne-au cunoscut inima și cu adevărat familia sunt în continuare alături de noi. Cei care s-au cernut a fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate care vor urma în viața noastră. Avem încredere că Dumnezeu / Universul are un plan și tot ce se întâmplă în aceste momente este spre evoluția noastră”, a scris Orianda Donca, pe Instagram.

Tot pe rețelele de socializare, Orianda Donca i-a mulțumit avocatului Teodor Cârnaț pentru că o sprijină de când soțul ei a fost arestat. El a dezvăluit că soția milionarului face eforturi pentru a-și crește cei cinci copii și că a fost nevoită să se împrumute la prieteni.
„Când prietenii care îți cunosc sufletul îți sunt aproape, nu la bine, ci la greu”, a scris Orianda Donca, pe Instagram, conform spynews.ro.

Vezi și: Soția lui Călin Donca – situație disperată / Ce a ajuns să facă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Ceea ce ma duce cu gandul la o treaba: care are bani nu ii imparte cu altii. Normal. Atunci de ce altii “aia” trebuie sa citeasca lamentarile
unora?

8 luni în urmă

[…] Orianda Donca: „A fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate” / La cine se r… […]

Back to top button