Expres

O nouă avertizare de furtuni (și) la Brașov

O nouă avertizare de furtuni (și) la Brașov.

O mare parte din țară a fost inclusă de ANM sub coduri galben și portocaliu de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Județul Brașov se află sub cod galben. Avertizarea meteorologilor de cod galben este valabilă până la noapte, la ora 23.00.

O nouă avertizare de furtuni (și) la Brașov

Pentru codul galben, meteorologii au specificat: „În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, în cea mai mare parte a Olteniei și local în Muntenia. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp”.

Codul portocaliu este valabil astăzi, între orele 12.00 și 21.00, cu informația: „În județele Sălaj, Cluj, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Suceava, Neamț și Harghita și zona de munte a județelor Maramureș, Bihor, Alba, Bistrița-Năsăud, Mureș și Bacău vor fi averse torențiale. Local cantitățile de apă vor fi de 30-40 l/mp și izolat de peste 50 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore)”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
8 luni în urmă

[…] a emis astăzi noi coduri, galben și portocaliu, de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Județul Brașov este inclus în codul galben, care are intervalul de valabilitate din această […]

8 luni în urmă

[…] nou cod galben de furtuni a fost emis de ANM pentru perioada 15 iunie, ora 12.00 – 15 iunie, ora 21.00. Și județul […]

Back to top button