Expres

Sunt anunțate furtuni (și) la Brașov

Sunt anunțate furtuni (și) la Brașov.

ANM a emis pentru jumătate de țară o alertă de coduri galben și portocaliu de averse torențiale. Brașovul este inclus între județele „în galben”. Perioada de valabilitate este de astăzi la prânz, până diseară, la orele 21.00.

Sunt anunțate furtuni (și) la Brașov. „În județele Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud, Mureș, Hunedoara, Caraș-Severin și zona de munte a județelor Bihor, Arad, Timiș, Sibiu și Alba vor fi averse torențiale. Local cantitățile de apă vor fi de 30-40 l/mp și izolat de peste 50 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore). În zilele următoare, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a țării”, au detaliat meteorologii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] de ANM sub coduri galben și portocaliu de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Județul Brașov se află sub cod galben. Avertizarea meteorologilor de cod galben este valabilă până la noapte, […]

Back to top button