Expres

Femeie muşcată de faţă de un câine

Femeie muşcată de faţă de un câine. Incidentul s-a petrecut duminică, în localitatea Valea Călugărească din judeţul Prahova. O femeie în vârstă de 43 de ani a fost muşcată de un câine, în zona feţei. Fiul ei a fost cel care a sunat la Poliţie şi a anunțat ce s-a întâmplat.

La locul incidentului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical care i-a acordat femeii îngrijirile necesare apoi a transportat-o la spital.  

„La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 13.15, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărescă au fost sesizaţi de către un tânăr despre faptul că mama sa ar fi fost muşcată de un câine. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din satul Meri, femeia în vârstă de 43 de ani ar fi fost atacată şi muşcată de un câine în zona feţei”, a transmis IPJ Prahova.

Femeie muşcată de faţă de un câine. Proprietarul patrupedului a fost amendat de poliţişti cu 500 de lei şi i-a fost deschis dosar penal pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Faţă de proprietarul câinelui a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr. 61/1991 pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri cu amendă în valoare de 500 de lei”, a mai precizat IPJ Prahova. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare