Expres

Un copil de 3 ani a fost mușcat de față de un câine

Un copil de 3 ani a fost mușcat de față de un câine

Un copil de trei ani a fost mușcat în zona feței de un câine maidanez, luni, în localitatea Gruiu din Ilfov, conform informațiilor G4media. 

Copilul a fost transportat de urgență la Spitatul Grigore Alexandrescu din Capitală. În acest moment, starea sa de sănătate este stabilă.

La data de 27 martie, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un copil a fost mușcat de un câine maidanez (fără stapân). La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Snagov pentru efectuarea activităților specifice, sesizând totodată autoritățile locale din Gruiu, pentru a interveni în zonă. Din verificări a rezultat faptul că victima s-a jucat cu respectivul câine, iar la un moment dat a fost mușcată de acesta. Respectivul câine are stăpân, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 27 de ani. Victima a fost externată“, a anunțat IPJ Ilfov.

Un copil de 3 ani a fost mușcat de față de un câine. O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs acest incident.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] din judeţul Prahova, o femeie în vârstă de 43 de ani a fost muşcată, duminică, de un câine, în zona feţei. Fiul ei a fost cel care a sunat la Poliţie şi a anunţat […]

Back to top button