Expres

Mihai Bobonete are probleme de sănătate

Mihai Bobonete are probleme de sănătate. Mihai Bobonete, unul dintre cei mai iubiți actori de comedie ai momentului, are probleme mari de sănătate, din cauza stilului de viață dezordonat. El a rămas blocat de spate și a pus acest lucru pe seama kilogramelor în plus pe care le are, care, conform propriilor spuse, se datorează faptului că-i place să mănânce și să bea.

Kinetic Sport & Medicine e casa mea de când m-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutărie! Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica, lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate și să nu facă Poc și Trosc. Kineto și Fizio grupa mare! Cât fizio fac eu dimineața, alții n-are toată viața! Haida spor la cafeluță suflete blajine! Încă o serie de 15 pe mrții mei…”, se arată în postarea făcută de actor, pe Facebook, prin care anunță că a început lupta pentru revenire la un stil de viață cumpătat.

Mihai Bobonete are 43 de ani și joacă în Las Fierbinți încă de la lansarea celui mai popular serial din România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button