Expres

Mașinile parcate în centrul Brașovului, „împodobite” cu înștiințări

Mașinile parcate ieri în unele zone din centrul Brașovului au fost „împodobite” cu înștiințări. Polițiștii locali i-au atenționat pe șoferi că trebuie să le mute pentru ceremonia de astăzi, de 1 Decembrie.


„Pregătirile pentru defilare au coincis cu deschiderea Târgului de Crăciun «Magia iernii 2022», marcată de aprinderea luminilor festive în Piața Sfatului, în 30.11.2022. Pentru buna desfășurare a tuturor evenimentelor (…), 73 de polițiști locali au acționat în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică și pentru fluidizarea traficului rutier.


Pe parcursul zilei de 30.11.2022, polițiștii locali au pus înștiințări autovehiculelor parcate pe Strada Lungă – în proximitatea Casei Armatei, Bulevardul Eroilor, Livada Poștei și Strada Vlad Țepeș, privind restricționarea traficului rutier pentru manifestările ce au avut loc de Ziua Națională a României. În seara zilei de 30.11.2022, polițiștii locali au acționat pentru eliberarea parcărilor auto din zonele respective și menținerea liberă a acestora pentru parada militară din 01.12.2022.
Poliția Locală Brașov a participat la delimitarea zonelor alocate spectatorilor la defilarea organizată de Ziua Națională a României. Pe parcursul zilei de 01.12.2022, a asigurat respectarea acestor zone de către localnici și turiști (…)”, au informat reprezentanții Poliției Locale Brașov.

Poliția Locală a participat la paradă

În acest an, Poliția Locală Brașov a participat la paradă. Agenții locali au asigurat și ordinea publică în timpul evenimentului. Ei au avut inclusiv misiunea de a fluidiza traficul rutier.

„Polițiștii locali au acționat în zona centrală pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură antisocială (înlăturarea din zonă a persoanelor care apelează la mila publicului, depistarea și sancționarea persoanelor aflate în stare de ebrietate, care tulbură liniștea publică sau vandalizează imobilele din zonă) și pentru fluidizarea traficului rutier, atât în timpul desfășurării evenimentelor, cât și ulterior.
Totodată, în acest an, Poliția Locală Brașov a participat, alături de celelalte structuri, la parada militară ce a avut loc de 1 Decembrie, cu 1 ATV și 2 autospeciale echipate corespunzător”, au adăugat reprezentanții Poliției Locale Brașov.

O retragere cu torțe a 200 de militari va avea loc începând cu orele 18:00. Traseul – aici.

Sursa foto: Poliția Locală Brașov

Vezi și:

Amintim: Restricții în trafic, astăzi, de 1 Decembrie


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button