Expres

Mâine, spectacol pe gheață în centrul Brașovului / Se deschide patinoarul din Piața Sf. Ioan

Spectacol pe gheață în centrul Brașovului

Din 30 noiembrie și până în 28 februarie, brașovenii se pot bucura, gratuit, de frumusețea sportului pe gheață la patinoarul din Piața Sf. Ioan. Acesta are 600 mp, având o suprafață de gheață dublă față de anul trecut. Deschiderea oficială va avea loc mâine, la ora 19.30, cu un spectacol pe gheață al patinatorilor de la CSM Corona Brașov.

,,Magia Crăciunului vine, și în acest an, și pe patine. Pentru că este un patinoar pentru toți brașovenii, accesul este gratuit. Cei care nu au patine, le pot primi tot gratuit. Vă așteptăm să simțiți din plin frumusețea sărbătorilor de iarnă pe patinoar. Dar și în toate locurile și la toate evenimentele pe care, împreună cu partenerii noștri, vi le-am pregătit în cadrul evenimentului Magia Iernii la Brașov, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu, confrorm BrasovCity.ro.

Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 15.30 – 20.00. Sâmbătă și duminică, patinoarul va fi deschis între orele 11.00 – 21.00. Fiecare serie va avea o durată de 90 de minute, urmată de 30 de minute pentru curățarea și refacerea gheții.

Pe timpul mini-vacanței de 1 Decembrie și a vacanței de iarnă a copiilor, programul zilnic va fi identic cu cel de duminica.

Potrivit sursei citate, tot în Piața Sf. Ioan, brașovenii și turiștii se vor putea bucura de o cană de ceai cald sau de vin fiert, de gogoși, clătite și alte bunătăți.

Spectacol pe gheață în centrul Brașovului


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button