Expres

Lecții de educație financiară în „Săptămâna Altfel”

Lecții de educație financiară în „Săptămâna Altfel”.

Cu prilejul desfășurării săptămânii „Școala Altfel”, în perioada 27 februarie – 16 iunie 2023, Banca Națională a României – Agenția Brașov organizează la sediul său din Piața Sfatului nr. 26 lecții de educație financiară adresate elevilor din clasele V-XII.

Pe lângă întâlnirile cu specialiștii BNR, copiii vor avea ocazia să viziteze o parte din Palatul Czell, clădire emblematică a Brașovului. Astfel, vor putea să descopere orașul prin ochii pictorului Ștefan Mironescu, cel supranumit „Rapsodul Șcheilor”, cu cele șapte picturi care fac parte din patrimoniul Muzeului Bisericii Sfântul Nicolae – „Prima Școală Românească’’.  Totodată, vor putea vedea, în premieră, Manuscrisul imnului național – un document folio, pe care Andrei Mureșianu și Gheorghe Sion au scris poezii ce au trezit spiritul anului 1848 – și alte câteva obiecte aparținând partenerului nostru.

Lecții de educație financiară în „Săptămâna Altfel”. Acestea se organizează în zilele de marți, miercuri și joi, în intervalele orare 10-12 și 14-15.

Rezervarea activităților se face de către profesori pentru grupuri de minim 10 și maxim 35 de elevi la secretariatbrasov@bnro.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button