Expres

La liber bilete de tratament pentru pensionari și asigurați

La liber bilete de tratament pentru pensionari și asigurați

La jumătatea lunii octombrie este o nouă dată de plecare pentru persoanele care doresc să urmeze un tratament într-o staţiune balneară, prin intermediul Casei de Pensii.

Mai există aproximativ 20 de bilete de tratament disponibile, cu plecări din data de 17 şi 18 octombrie, în staţiuni precum 1 Mai, Amara, Băile Herculane, Lacul Sărat, Mangalia şi Tuşnad”, a informat Bogdan Naferică, purtător de cuvânt Casa de Pensii Braşov.

„Primul venit, primul servit”

Cererile se depun la sediul Casei Judeţene de Pensii Braşov, însoţite de toate documentele justificative, iar atribuirea se va face după criteriul „primul venit, primul servit”.

Solicitanții, pensionari sau asigurați, au nevoie de o cerere-tip, document de plată, declaraţie pe propria răspundere că nu realizează alte venituri din pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public şi biletul de trimitere de la medicul de familie sau specialist. 

La liber bilete de tratament pentru pensionari și asigurați


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button