Expres

Junii ne invită la sărbătorirea Zilei Naţionale

Junii ne invită la sărbătorirea Zilei Naţionale. Uniunea Junilor din Şcheii Braşovului şi Braşovul Vechi îi așteaptă pe braşoveni să ia parte, astăzi, 1 decembrie 2022, la sărbătorirea Zilei Naţionale a României. Evenimentul are loc în cel mai potrivit loc – Piața Unirii.
„Vă așteptăm pe 1 Decembrie ora 11:00 în Piața Unirii să sărbătorim împreună cu Junii Brașovului Ziua Națională”, se arată într-o postare pe Facebook.

Junii ne invită la sărbătorirea Zilei Naţionale. Evenimentul va începe cu intonarea Imnului Național al României. Va fi oficiat un serviciu religios dedicat memoriei eroilor neamului, de către preoţi din Şcheii Braşovului. Urmează depunerea de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor din Războiul de Reîntregire – Primul Război Mondial (al Eroilor Desrobitori de Neam, cum scrie pe placă).
E de așteptat să fie și alte manifestări.

„Pentru junii brașoveni, 1 Decembrie reprezintă ceea ce avem noi mai drag: unirea Transilvaniei cu România. Pentru a marca acest moment, organizăm manifestări în Piața Prundului, în amintirea înaintașilor noștri, pentru că memoria lor trebuie să rămână vie”.

Reprezentanții Uniunii Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi

Uniunea cuprinde cele șapte grupuri: Junii Tineri, Junii Bătrâni, Braşovecheni, Curcani, Dorobanţi, Roşiori, Junii Albiori (Junii Naţionali Albi).

Citiți și:
Linii RATBV suspendate sau modificate

Spectacol folcloric de 1 Decembrie

Salvamontiștii sărbătoresc la mall. Și ne cheamă să luăm parte

Expoziții deschise cu intrare gratuită

Restricții în trafic pentru evenimentele de 1 Decembrie, la Brașov

Iată programul de 1 Decembrie din Brașov, Râșnov și Codlea – unde se vor aprinde și luminițele de sărbători. Retragere cu torțe pe traseul…

Ce puteți face la Brașov în minivacanța de 1 Decembrie


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Mama lui Barbu Gh
11 luni în urmă

Mda! Eu nu am aflat nici pana acum unde sa da ciolan cu fasole. Imi place ciolanul. Si cu fasole si fara. Imi mai aduce aminte de tinereti. Daca ma intelegeti. Aici pe langa gara nu prea e mare sfaraiala… Citeşte mai mult »

Mama lu mă-ta
Răspunde la  Mama lui Barbu Gh
11 luni în urmă

fa, viligheio, iar latri de foame prin boscheti?

11 luni în urmă

[…] Junii ne invită la sărbătorirea Zilei Naţionale […]

11 luni în urmă

[…] Junii ne invită la sărbătorirea Zilei Naţionale […]

11 luni în urmă

[…] Junii ne invită la sărbătorirea Zilei Naţionale […]

Back to top button