Expres

Interes pentru Aeroportul Brașov și din partea…

Interes pentru Aeroportul Brașov.

Cursele operate de Dan Air de pe Aeroportul Internațional Brașov începând din 15 iunie (Detalii, AICI) sunt în atenția multor călători. Bilete pentru aceste zboruri se pot procura și de AICI.

Interes pentru Aeroportul Brașov

Nu numai brașovenii și-au exprimat dorința de a „decola” de pe aeroportul de la Ghimbav, ci și numeroși locuitori din județele învecinate. În sprijinul celor din Covasna și Harghita le-au fost puse la dispoziție două curse săptămânale de linie Brașov – Budapesta. Apoi, multe persoane din Câmpulung Muscel au precizat că este mai comod să „zboare” din Brașov, decât de pe Otopeni, pentru că distanța este de 70 de kilometri. Mai nou, și băcăuanii au luat în vizor Aeroportul Internațional Brașov. Asta cu toate că și ei au aeroport.

„Aeroportul din Brașov poate constitui o alternativă pentru pasagerii din județul Bacău care călătoresc în străinătate, în condițiile în care aeroportul din Bacău a rămas cu doar două destinații externe – Milano și Londra – operate de WizzAir”, au relatat cei de la unupetrotus.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button