Expres

Date despre Dan Air, compania care operează zboruri regulate de pe Aeroportul Brașov / Cine este CEO

Date despre Dan Air.

Foarte mulți brașoveni au primit cu bucurie informația că vor fi zboruri regulate către 8 destinații europene cu plecare de pe aeroportul de la Ghimbav începând din 15 iunie – Detalii, AICI. De astăzi, așa cum a anunțat, o agenție de turism începe să vândă bilete pe aceste rute operate de Dan Air – VEZI.

Date despre Dan Air

Totodată, foarte mulți nu au auzit de această companie, relativ nou intrată pe piața aviatică, și doresc să afle amănunte în acest sens.

Potrivit zbordirect.com, Dan Air este o companie aeriană din România (cu sediul în București) care oferă servicii ACMI și charter cu o flotă de avioane Airbus. Începând cu iunie 2023, Dan Air plănuiește să opereze primele zboruri regulate de la OTP București (VEZI) și noul aeroport din Brașov.

CEO-ul companiei este Dan Iuhas (foto: DC News).

Date despre Dan Air | MyTex.ro
Date despre Dan Air, compania care operează zboruri regulate de pe Aeroportul Brașov / Cine este CEO 10

E un veteran al zborului, pilot și comandant de aeronave de peste 30 de ani. Înainte de Just Us Air (devenită Dan Air), Dan Iuhas a fost pilot la China Southern Airlines, Singapore Airlines, Carpatair, Jetran Air, Medallion Air. A zburat și pentru companiile private ale înalților demnitari ONU.

Date despre Dan Air

De la înființare, Dan Air a operat zboruri cu avioanele și echipajele proprii pentru mai multe companii aeriene din Europa și Orientul Mijlociu, precum Air Serbia, Transavia, Wizz Air.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] operate de Dan Air de pe Aeroportul Internațional Brașov începând din 15 iunie (Detalii, AICI) sunt în atenția […]

10 luni în urmă

[…] Air a pus în vânzare bilete pentru zboruri. Compania aeriană Dan Air, prima care a anunțat că va opera de pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, […]

10 luni în urmă

[…] online și pentru zboruri de pe Aeroportul Brașov. Așa cum am anunțat aici, compania aeriană Dan Air, prima care a anunțat că va opera de pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav (AIBG), […]

Back to top button