Expres

Horoscop 28 octombrie. Provocări pentru Lei. Taurii şi Scorpionii trebuie să rezolve unele probleme financiare

Horoscop 28 octombrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

O veste din sau despre străinătate îți dă planurile peste cap. Dialogul cu un prieten sau un protector te poate lămuri și ajuta să-ți continui demersurile legate fie de o plecare peste mari și tari, fie legate de studii și cercetări necesare dezvoltării tale. Tine cont de sfaturile primite și ai răbdare să se materializeze lucrurile la momentul potrivit. Pentru liniștea și elevarea sufletului tău, alcătuiește-ți un program de activități culturale.

Taur

Se conturează cheltuieli legate de taxe, impozite, facturi restante. De asemenea este o zi buna pentru verificarea bugetului comun cu partenerul de viață sau de afaceri. Deocamdată, veniturile tale depind doar de domeniul profesional în care activezi. Fii prudent și tine o evidenta stricta a finanțelor. De asemenea pot interveni cheltuieli legate de profesia ta. După-amiaza, muta-ți atenție către laturile spirituale ale vieții.

Gemeni

Discuțiile cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri sunt frecvente. Poate fi vorba despre chestiuni ce privesc călătoriile în străinătate sau colaborarea cu parteneri străini. Deocamdată, rezuma-te la discuții și lasă pentru zilele următoare deciziile importante pentru cele dezbătute astăzi. Partenerul de viață iți poate reproșă faptul că îl neglijezi și că te ocupi prea mult de distracții sau de hobby-uri.

Rac

O zi cu multă treabă la serviciu, dar și acasă te astepata altele importante. Sunt posibile discuții aprinse pe tema salarizării și a activităților defasurate alaturi de colegi. Fii prudent și controlează-ți emotivitatea. Sănătatea este deficitara, astfel încât dozează-ți eforturile. De evitat pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Folosește remedii naturiste și odihnește-te mai mult.

Articole asemănătoare

Leu

Ești provocat de persoana iubita sau de copiii la discuții legate de activitățile recreative comune. În ultimul timp ai fost foarte ocupat cu problemele tale profesionale și i-ai neglijat destul de mult pe cei dragi. Rezerva-ți timp suficient și resursele necesare pentru a fi alaturi de aceștia. Planifica excursii la munte, aranjează serate amuzante și mergi la cumpărături cu cei dragi. După-amiaza ar fi bine să te sfătuiești cu cineva de încredere din mediul în care lucrezi.

Fecioară

Astrele iți recomandă să te ocupi de casa și de membrii familiei. Sunt multe treburi casnice restante, care nu mai suportă amânare. Ești preocupat mai mult de activitățile de la serviciu și asta iți poate crea neplăceri cu cei dragi. Dozează-ți eforturile și împarte-ți timpul eficient, astfel încât să te descurci și la serviciu și acasă. Discuțiile cu membrii familiei pot fi futunoase, dar cu puțin efort și bunavoință vei depăși totul cu bine.

Balanţă

Este o zi în care ai multe drumuri de facut pe distante scurte. Fie ca rezolvi indatoriri profesionale, fie ca mergi la rude sau la un prieten apropiat ai grija sa eviti implicarea excesiva in treburile altora. Pe de altă parte, te poti ocupa si de diverse documente personale sau de corespondenta poștală electronică. Dupa-amiaza sunt momente favorabile dialogului cu persoana iubita sau cu copiii. Pentru linistea ta sufleteasca, indreapta-ti gandurile si eforturile si spre un hobby.

Scorpion

Ziua anunță cheltuieli, atât materiale, dar și cheltuieli din energia ta vitală. Se pare că veniturile tale trebuie să se îndrepte către nevoile membrilor familiei sau către spațiul în care locuiești. Câștigul tău este fluctuant, astfel încât ar fi bine să te rezumi la cheltuielile strict necesare. Pe de alta parte, ajuta-i pe cei dragi, însă cu măsură. Dozează-ți eforturile, deoarece nivelul energiei vitale este scăzut. Gândește-te la modificarea scării valorilor morale.

Săgetător

Astrele te îndeamnă să te ocupi în mod special de tine. Iți sunt favorizate tratamentele cosmetice, masajele sau exercițiile fizice relaxante. Ești încordat pentru că te preocupa soarta celor apropiați, însă ar fi bine să te detașezi de aceștia. Gândirea și comunicarea iți sunt confuze, astfel încât lasă deoparte discuțiile importante, alcătuirea planurilor sau semnarea documentelor. Acorda atenție conflictelor din zona profesionala, însă raspunde la provocări cu bunavoință.

Capricorn

Meditația și introspecția îți pot aduce astăzi beneficii mari. Ești implicat în multe activități, aspect care te obosește deocamdată. Fii discret, detașează-te de tumultul cotidian și refă-ți energia departe de zgomotul lumii. Se pot accentua afecțiunile vechi, așa încât adoptă o dietă, hidratează-te suficient și rezerva-ți momente pentru o plimbare în aer liber. Este important să iți revizuiești planurile de viitor din toate punctele de vedere.

Vărsător

Se întrezăresc discuții importante cu prietenii. Cu toate că iți displace modul în care aceștia iți prezinta situațiile, bine ar fi să iei aminte și să selectezi doar aspectele care iți sunt de folos. Dorință de comunicare este la cote mari, însă nu iți divulga planurile și evita discuțiile combative. Poți afla păreri bune despre felul tău de a fi și despre modul în care ți-ai putea îmbunătăți personalitatea și relațiile cu ceilalți.

Peşti

Zona profesională este evidențiată astăzi. Ori se pune de o ședință pe neașteptate cu șefi importanți sau cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, ori colegii de munca te provoacă la explicații vizavi de modul în care participi la bunul mers al locului de munca în care activezi. Într-un anume fel, lucrurile sunt dirijate din umbra și cu greu poți desluși de fapt unde sunt hibele profesionale.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button