Expres

Zbor de testare pe Aeroportul Brașov / Imagini de senzație (galerie foto-video)

Zbor de testare pe Aeroportul Brașov. Imagini de senzație au fost surprinse în timpul unui zbor la joasă înălțime peste pista Aeroportului Internațional Braşov – Ghimbav. Zborul a fost efectuat de două avioane de mici dimensiuni de la şcoala de pilotaj Transilvania Wings. „Low pass (Pasă joasă) RWY 21. Aeroportul Internaţional Ghimbav – Braşov” este intitulată postarea de pe Facebook (video). Survolul la orele crepusculului a fost filmat dintr-un alt aparat de zbor, ce le-a urmărit din lateral spate. Nu imaginea cerului la asfințit a fost miza, ci verificarea sistemului de balizaj al pistei.

Zbor de testare pe Aeroportul Brașov. Alte zboruri, de data aceasta de calibrare, vor fi efectuate la jumătatea lunii decembrie. Anunțul a fost făcut recent de preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Veştea.

„Aceste zboruri se vor face cu aeronave speciale, dotate cu numeroşi senzori de mare precizie, care vor permite verificarea şi ajustarea parametrilor de funcţionare a echipamentelor de radionavigaţie de pe aeroport”.

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Primul zbor de pe Aeroportul Brașov va fi efectuat la mijlocul lunii decembrie. Va fi unul de calibrare a echipamentelor de radionavigaţie. În acest moment, se fac pregătirile necesare, a anunțat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, pe pagina… Citeşte mai mult »

Back to top button