Expres

Horoscop 19 aprilie. Racii sunt vedetele anturajului, Săgetătorii sunt creativi, dornici de iubire și de distracții

Horoscop 19 aprilie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Ziua iți aduce energie și deschidere către noi planuri de viață. Mentalul iți este tensionat, de aceea controlează-ți gândurile. Exista riscul să vorbești prea mult și să distorsionezi realitatea. Se recomanda prudenta în relațiile profesionale, pentru că animozitățile sunt la cote mari. Fereste-te de activități solicitante și rasfață-ți simțurile cu lecturi plăcute și compania celor dragi.

Taur

Horoscop. Desprinde-te de cotidian și oferă-ți momente de relaxare, veselie și întâlniri cu oamenii dragi și de încredere. Chiar daca, sănătatea iți poate crea mici neplăceri, dozandu-ți eforturile, alimentația și odihna te-ai putea descurca excelent. Pe de alta parte, este posibil să afli, pe căi mai puțin obișnuite, informații secrete necesare în domeniul profesional.

Gemeni

Ești interesat de prieteni sau de persoanele care iți pot oferi sprijin profesional. Este o zi în care aceste relații iți pot oferi informații clare vizavi de cine iți este cu adevărat alaturi și loial. Printre rândurile discuțiilor purtate astăzi exista șanse de a afla informații deosebite legate de domeniile vieții cotidiene.

Rac

Horoscop. Vei fi vedeta anturajului profesional astăzi. Este posibil să participi la întâlniri de lucru, cu șefi, persoane cu funcție din instituții oficiale, întâlniri la care ți se vă cere să iei cuvântul. Pregătește-te bine înainte de a vorbi în public, chiar daca te afli în compania unor persoane cunoscute și familiare. Exista riscul unor dialoguri aprinse.

Leu

Ziua este potrivită relaționării cu persoanele aflate în străinătate și alcătuirii planurilor de călătorii. Chiar daca îndatoririle gospodărești sau cele profesionale te solicita mult, cu puțin efort ai putea să te descurci rezonabil. Pe de alta parte, sunt momente favorabile activităților culturale și asimilării informațiilor elevate. Redefinirea sistemului de valori morale și spirituale.

Fecioară

Horoscop. Sunt șanse bune de a rezolva chestiuni financiare, dar în mod special pe acelea comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Poate fi vorba de achitarea unor plati restante, a unor facturi curente, dar intra în discuție și valorile patrimoniale. Evita să te afunzi în speculații, situații hazardate sau împrumuturi. Dincolo de aparențe, chiar poți găsi explicații pentru toate.

Horoscop. Balanţă

Relațiile parteneriale sunt provocatoare. De fapt este vorba de felul în care privești tu relaționarea cu ceilalți. Aceștia sunt oglinda ta, fie că iți place, fie că nu. De aceea ar fi bine să privești atent, cu inima deschisa ceea ce vine din partea altora. Exista multa emoție și subiectivism, de aceea nu pune la suflet.

Scorpion

Horoscop. Pe de o parte, ai multe și mărunte de făcut, însă pe de alta parte, sănătatea este vulnerabila. Dozează-ți eforturile și concentrează-te numai pe treburi prioritare. Cineva din anturajul apropiat iți poate oferi o mana de ajutor. Totul este să accepți și să știi clar ce anume vrei. Seara este potrivită dialogurilor cu cei dragi și trasării planurilor socio-profesionale.

Săgetător

Astăzi ești creativ, dornic de iubire și de distracții. Posibil că toate acestea să-ți fie umbrite de niscai dialoguri zgomotoase pe teme financiare, dar sunt momente pasagere. Folosește-ți farmecul pentru a-i antrena și pe cei dragi în activități recreative. Totuși ai grija a cheltuieli, deoarece exista riscul de a aluneca pe panta satisfacerii mofturilor celor din jur.

Capricorn

Horoscop. Ești foarte energic și preocupat în mod special de casa și familie. Iți sunt favorizate treburile gospodărești, relaționarea cu neamurile și alcătuirea planurilor domestice. Amintirile copilăriri pot fi frecvente. Ar fi minunat să vizitezi locurile dragi din trecut, să tăifăsuiești cu cei dragi sau să te scalzi în farmecul fotografiilor vechi. Lasă-te în voia emoțiilor!

Vărsător

Astăzi se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Se vehiculează în preajma ta o mulțime de informații deosebite, care pot duce la schimbarea felului tău de a relaționă cu ceilalți sau de a rezolva chestiunile profesionale. Totuși ar fi bine să-ți aloci timp pentru a verifica cele aflate. Unii intenționat strecoară informații destabilizatoare.

Peşti

Horoscop. Sunt posibile cheltuieli pentru ajutorarea unor prieteni. Bugetul disponibil este insuficient, așa încât ar fi bine să discerni atent. Se pare că ți se vor mari veniturile, fie din munca desfășurată la serviciu, fie primești cadouri de la cei dragi. Astfel, la rândul tău ești tentat să oferi celor aflați în nevoie. Pe de alta parte, sunt posibile informații financiare interesante.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Horoscop 24 aprilie. Ești într-o formă de zile mari, astfel că ar fi minunat să te ocupi numai de tine și de activitățile tale dragi. Detașează-te de tumultul cotidian și de problemele altora! Unii vor încerca că te împovăreze… Citeşte mai mult »

Back to top button