Expres

Horoscop 18 aprilie. Ce transmit astrele

Horoscop 18 aprilie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Este dificil să-ți intre cineva în voie, de aceea controlează-ți stările și nu învinui pe alții pentru neplăcerile tale. Este o zi cu energii contradictorii, fluctuante, astfel că totul în preajma ta pare distorsionat. Ai răbdare cu tine însuți și cu ceilalți! Sunt momente pasagere în care ar fi bine să te ocupi numai de treburi ușoare și bine cunoscute. Spre seara te vei simți mai bine.

Taur

Privește în jurul tău și observa frumusețea din fiecare ființă. Visarea la o lume ideală, în care toți oamenii se înțeleg și se ajuta reciproc te relaxează și te desprinde de grijile cotidiene. De aceea, pentru că energia ta vitala este fluctuanta, rezerva-ți momente pentru o plimbare virtuală într-o grădină botanică, pentru o discuție amicală cu cineva drag, dar și pentru odihnă.

Gemeni

Horoscop. Discutând cu prietenii sau colegii din segmentul profesional vei constata că participi la un dialog al surzilor. Părerile sunt împărțite, subiective și cu greu se ajunge la un consens și acela cumva forțat. Nu te baza pe cele discutate sau petrecute astăzi, întrucât mentalul colectiv este bulversat. Asculta-ți vocea interioara și tine cont de ceea ce iți spune.

Rac

Ești în prim-planul scenei profesionale, astfel că vei fi nevoit să participi la discuții importante cu șefii sau la reuniuni oficiale cu diverse personalități. Chiar daca la prima vedere, totul pare disonant sau fără rost, cu putina răbdare vei observa că ai multe de învățat din cele discutate și petrecute astăzi. Spre seara, formulează concluzii pentru evenimentele de astăzi.

Leu

Horoscop. O discuție cu cineva aflat în străinătate te răscolește mult, probabil pentru că informațiile primite contravin planurilor tale, alcătuite mai demult sau, mentalitatea ta este foarte diferita decât a persoanei cu care vorbești și asta te bulversează mult. Sunt momente pasagere, astfel că nu este cazul să pui baza pe cele discutate sau petrecute astăzi. Relaxează-te și bucura-te de toate!

Fecioară

O zi în care ar fi bine să te ocupi de acitivitati financiare, de tipul achitarea datoriilor, relaționare cu instituții financiare sau planificarea bugetului pentru următoarele patru săptămâni. De evitat semnarea documentelor și luarea deciziilor importante, pentru că vor interveni modificări serioase în următoarele zile. Detașează-te de grijile cotidiene!

Balanţă

Relațiile cu ceilalți sunt anoste, dar este vorba numai despre faptul că fiecare este ocupat cu treburile personale și nu pot fi atenți la tine sau la acțiunile voastre comune. De aceea, nu pune baza pe cele discutate astăzi sau pe gesturi făcute în graba sau în necunoștință de cauza. Ia lucrurile așa cum sunt și ai răbdare să se așeze peste câteva zile.

Scorpion

Horoscop. Ziua aduce treburi de rutină la serviciu, dar și acasă ai de făcut multe și mărunte. Selectează prioritățile și ai încredere că le vei rezolva cu bine. Pe de alta parte, în fundal ar putea persista senzația de mers în gol, indiferent ce ai face. Relaxează-te și lasă lucrurile să-și urmeze cursul. Evita deciziile majore și eforturile care te depășesc, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Săgetător

Din cauza cheltuielilor și a veniturilor pe care le obții de la un loc de munca sunt posibile discuții aprinse cu persoana iubita sau copiii. Cei dragi vor dori probabil să profite ceva mai mult de pe urma agoniselii tale, aspect păgubos pentru tine. Sub pretextele false, deocamdată, că eșți îndrăgit, apreciat, respectat ți se cer mai multe cadouri sau favoruri. Fii prudent și chibzuit!

Horoscop. Capricorn

Horoscop. Ziua favorizează relațiile familiale și treburile gospodărești. Totuși, ocupa-te de treburile ușoare fără a apela la sprijinul celor dragi, întrucât sunt șanse de a declanșa conflicte gratuite. Se simte în aer un soi de nepăsare sau ignoranta fata de confortul domestic sau nevoile casei. Fii prudent și nu te lasă dus de valul majorității! Pentru tine, casa și familia trebuie să fie pe primul loc.

Vărsător

Discuții importante cu multe persoane din anturajul apropiat. Este posibil să oboseșți la un moment dat, pentru că avalnșa de informații sau de persoane care iți cer sfaturi este dificil de controlat. Fii prudent și alege-ți cu grija vorbele și gesturile! Unii te-ar putea eticheta drept cine nu ești. Spre seara, retrage-te în liniștea și confortul casei, alături de cei dragi.

Peşti

Horoscop. Apar cheltuieli cotidiene, dar este posibil să fii nevoit să cheltuiești fie pentru prieteni, fie pentru persoana iubita sau pentru copii. Se recomanda prudenta, întrucât sunt posibile pierderi, furturi și cheltuieli nefondate. Cerințele prietenilor sau mofturile celor dragi sunt momentane, astfel că ar fi bine să nu le dai curs. Rezuma-te la strictul necesar și fereste-te de propunerile celorlalți!

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Horoscop. Desprinde-te de cotidian și oferă-ți momente de relaxare, veselie și întâlniri cu oamenii dragi și de încredere. Chiar daca, sănătatea iți poate crea mici neplăceri, dozandu-ți eforturile, alimentația și odihna te-ai putea descurca excelent. Pe de alta parte,… Citeşte mai mult »

Back to top button