Expres

Horoscop 14 aprilie. Schimbări în relațiile parteneriale pentru Lei, Vărsătorii îşi fac multe planuri de viitor

Horoscop 14 aprilie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Prietenii te caută astăzi din varii motive. Unii vor dori să-ți povestească ultimele lor isprăvi, alții vor avea nevoie de sfaturi și îndemnuri din partea ta, iar alții pur și simplu vor dori să flecăreasca cu tine pe teme banale. Oricât de tentant ar fi să-ți etalezi înțelepciunea, este bine să-ți dozezi comentariile la strictul necesar. În subsidiar, unii care roiesc în preajma ta vor să-ți afle planurile.

Taur

Horoscop 14 aprilie. Vei fi nevoit să rezolvi sarcini de lucru primite, în regim de urgenta, direct de la șefi. Tensiunea în plan profesional este mare și pare că lucrurile sunt scăpate de sub control. Fereste-te de a riposta în graba, fară să vezi atent despre ce este vorba. Ai încredere că te vei descurca foarte bine, indiferent ce anume ți se cere să faci. După-amiaza, relaxează-te în sânul familiei.

Gemeni

Ești filozoful Zodiacului astăzi, orientat spre domenii spirituale, pe rafinarea sufletului și mentalului. Minunat este că vei găsi persoane cu care poți dezbate mult și bine astfel de subiecte. Chiar poate apărea oportunitatea de a te implica în cursuri și seminarii pe termen lung. Relațiile cu străinătatea, călătoriile îndepărtate sunt alte aspecte importante de luat în calcul.

Horoscop 14 aprilie. Rac

Horoscop 14 aprilie. Te preocupa aspectele materiale ale traiului cotidian. La prima vedere pot aparea temeri diverse, insa mai intai analizeaza atent ce nevoi ai tu, ce nevoi au cei dragi si ce posibilitati financiare ai la dispozitie deocamdata. Orienteaza-te sa achiti facturi, taxe, datorii banesti sau, in functie de situatie, colaboreaza cu institutiile financiare pentru a afla noutati finaciare sau posibilitati de dezvoltare in afaceri.

Leu

Horoscop 14 aprilie. În relațiile parteneriale apar schimbări. În cazul relației cu partenerul de viață, acesta vă dori că de acum înainte să-ți asumi ceva mai multe responsabilități ale vieții în doi. În relațiile profesionale se vor rediscuta activitățile sau proiectele comune, evidentiindu-se aspectele care funcționează defectuos și ce anume s-a realizat parțial sau deloc. Fii prudent, pentru că spiritele se pot încinge de la banalități.

Fecioară

Ți-ai propus să rezolvi multe sarcini de lucru la serviciu, însă elanul lasă de dorit. În prima parte a zilei sunt șanse bune de a duce la bun sfârșit ce ți-ai propus. Însă după orele amiezii, energia vitala fluctuează. Se recomanda prudenta și dozarea eforturilor. La nevoie roagă un coleg de încredere să te ajute. Evita pe cât posibil consultațiile și analizele medicale, pentru că rezultatele pot fi eronate.

Balanţă

Horoscop 14 aprilie. Segmentul amoros este sensibil astăzi, astfel că pot apărea, de la teme banale, discuții aprinse și chiar se pot declanșă conflicte lungi. Mărul discordiei este reprezentat de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Cei dragi doresc, în taina, să profite cât mai mult de pe urma veniturilor sau moștenirilor tale. Cum se descurca peștele în apa, așa ar trebui să procedezi și tu cu ceilalți.

Scorpion

Horoscop 14 aprilie. Foarte animate sunt relațiile cu membrii familiei. Astăzi tie iți sta în puteri să aplanezi orice disensiune și se readuci linsitea și armonia în casa. Controlează-ți reacțiile, fii răbdător cu ceilalți, pentru că aceștia nu pot tine pasul cu tine nici mental, nici că viteaza de reacție fizica. Și tu și ceilalți aveți intenții bune unii fata de alții, doar că metodele și mijloacele folosite sunt nepotrivite.

Săgetător

Multa lume dorește să vorbească astăzi cu tine. În prima parte a zilei ești comunicativ, deschis la nevoile celorlalți, însă probabil că atât energia altora care vine spre tine, cât și eforturile mentale pe care ești nevoit să le faci pentru a dialoga cu ei te vor obosi destul demult spre amiaza. Pe cât posibil selectează-ți anturajul și vorbește strictul necesar. Seara iți aduce alinare alaturi de cei dragi.

Capricorn

Horoscop 14 aprilie. Cultivă gândirea pozitiva și mai ales obișnuiește-te să transimiti ganuri bune, atât celor cu care vii în contact, cât și aspectelor, problemelor materiale cotidiene. Posibil că predominanta zilei să fie segmentul financiar și neplăcerile sale. Totuși, daca privești atent la bugetul disponibil, apoi la nevoile tale reale, apoi la ajutorul material de care beneficiezi din partea altora vei constata că de fapt că este în regulă.

Vărsător

Este o zi în care poți face multe planuri de viitor. Chiar daca, la nivel fizic simți o ușoară oboseala, dozandu-ți eforturile și orientandu-te numai spre nevoile tale reale vei reuși să creionezi direcții personale și profesionale noi și de mare anvergura. Iți vei reaminti de scopurile propuse cu câteva luni în urma, bine fiind să analizezi punctele slabe și pe cele tari ale realizărilor care au urmat.

Peşti

Horoscop 14 aprilie. Sunt posibile stări interioare fluctuante, fapt pentru care iți este greu să socializezi, să te implici în activități diverse sau să depui eforturi fizice mari. Alege-ți treburi ușoare, de rutina și, daca totuși trebuie să rezolvi ceva care te solicita mult, roagă pe cineva apropiat să te ajute. Rezerva-ți momente pentru relaxare, somn, însă gândește-te și la un plan de acțiuni pentru îmbunătățirea sănătății.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button