Expres

„Fratele meu a fost omorât!” (video)

„Fratele meu a fost omorât!. Ipoteză șocantă în cazul decesului jurnalistului american Grant Wahl. Acesta a murit aseară în timp ce transmitea de la Cupa Mondială. Autoritățile nu au dat foarte multe detalii despre cauza morții acestuia. Fratele său, Eric Wahl, a formulat o ipoteză șocantă: „Cred că a fost omorât”.

Fratele jurnalistului susține că americanul a primit mai multe amenințări cu moartea pe perioada șederii sale în Qatar.
Grant Wahl a fost protagonistul unui incident la partida dintre SUA și Țara Galilor. Nu i s-a permis accesul din cauza tricoului dedicat comunității LGBT. Și a fost reținut pentru scurt timp.

„Fratele meu a fost omorât!”. Eric Wahl este de părere că moartea jurnalistului a fost premeditată și solicită sprijinul pentru a putea afla ce s-a întâmplat cu adevărat.

„Numele meu este Eric Wahl și locuiesc în Seattle, Washington. Sunt fratele lui Grant Wahl. Eu sunt motivul pentru care el a purtat acel tricou la Cupa Mondială. Fratele meu era sănătos. Mi-a spus că a primit amenințări cu moartea. Nu cred că fratele meu a murit pur și simplu. Cred că a fost omorât. Vă implor să mă ajutați!”, a spus acesta.

Mesajul a fost postat pe Twitter.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Un iubitor de devianti mai putin.
Pe redus waxul l-a terminat, nu maimutele muslime.

Back to top button