Expres

Fost mare fotbalist brașovean: „Multe șmecherii s-au făcut la pensii”

Fost mare fotbalist brașovean: „Multe șmecherii s-au făcut la pensii”.

Petru Cadar a răspuns franc, într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, că are o pensie de 3.500 de lei. El a susținut că, în mod normal, ar fi trebuit să aibă o pensie mult mai mare, dar „anii în care am fost impozitat mi i-au mătrășit. Din toți banii pe care i-am câștigat mi-au luat impozit!”.

Fost mare fotbalist brașovean: „Multe șmecherii s-au făcut la pensii”. Ex-„stegarul” a continuat, conform sursei citate: „Asta ca oamenii să nu câștige. Ăsta e adevărul. Am făcut reclamații la Casa de Pensii și șeful de acolo mi-a zis să stau liniștit, că poate plec cu pensie mai mică. Așa mi-a zis… Am avut ani de vechime care nu mi-au apărut în acte. D-asta am 3.500 de lei!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
4 luni în urmă

Multi sportivi de club, inainte de ’89 erau angajati fictiv la intreptinderi. Luau salariu pe meseriile pe care le aveau pe certificatul de calificare. Restul, in mana, asa zisele prime. Dupa ’90 sportul nu mai era finantat de stat, fiecare… Citeşte mai mult »

Back to top button