Expres

Familie de mistreți tropotind pe străzile Brașovului (video)

Familie de mistreți tropotind pe străzile Brașovului. După ce, zilele trecute, un porc mistreț a fost filmat la intersecția străzii Ioan Meșotă cu Lacurilor, în zona Dârste (detalii aici), o altă apariție a fost filmată sâmbătă dimineață. Cam în aceeași zonă, după cum ne-a precizat cititorul myTEX.ro care ne-a trimis duminică seară clipul video. Filmarea este de sâmbătă dimineață, în jurul orei 6:00, peste drum de benzinăria de pe str. Lacurilor din cartierul Noua. De data aceasta este o întreagă familie de mistreți, trei exemplare mature și doi pui, care aleargă tropotind pe trotuar, apoi ajung pe carosabil.


Reamintim că, la precedentele incursiuni ale sălbăticiunilor în oraş, sfaturile autorităților au fost ca locuitorii şi turiştii să nu se apropie de animale şi să nu le hrănească. Mai ales că mistreții, spre deosebire de urși, nu pot fi îndepărtați prin prezența oamenilor și prin zgomot, ba chiar devin agresivi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button