Expres

Evitați deplasările prin Brașov astăzi! Sunt restricții rutiere în aproape tot orașul

Evitați deplasările prin Brașov astăzi! Sunt restricții rutiere în aproape tot orașul.

Având în vedere că astăzi, 13 noiembrie, între orele 11.00 și 13.00, se va desfășura Crosul 15 Noiembrie, pe străzile incluse în traseul acestei competiții sunt instituite restricții de circulație ce vor afecta inclusiv transportul în comun.
Crosul se va desfășura pe traseul Parcul Industrial Roman – Strada Poienelor – Calea Bucureşti – Spitalul Judeţean – Spitalul Astra – Bulevardul 15 Noiembrie – Intersecția „Trei Alimentare” – Centrul Civic – AFI Mall – Tribunalul Brașov – Spitalul CFR – Sala Patria – Teatrul Sică Alexandrescu – Prefectură.

Circulația în municipiu, în zonele și punctele adiacente traseului va fi restricționată de la ora 10.00 până la ora 13.00.

De asemenea, parcarea autoturismelor pe banda de circulație (prima bandă dinspre parcarea mare) de la Târgul de vechituri (str. Carpaților), de la intersecția străzilor Poienelor-Carpaților până la benzinărie va fi interzisă.

De la intersecția str. Nicolae Titulescu-Calea București la str. Carpaților circulația se va face pe o singură bandă de mers (prima, dinspre Spitalul Astra și Tâmpa).

În zona Prefectură – Modarom, până la ora 19.00, circulația este blocată (încercuită cu garduri și bandă de delimitare) pe tronsonul de la B-dul Eroilor-str. Postăvarului până la trecerea de pietoni de la insula de lângă troiță, spre str. Republicii.

18 linii RATBV sunt suspendate

RATBV a anunțat că. între orele 9.30 și aproximativ 13.30, circulaţia mijloacelor de transport în comun ce deservesc mai multe linii va fi modificată sau suspendată.

Astfel, în intervalul menționat, va fi suspendată circulaţia mijloacelor de transport de pe 18 linii, respectiv 1, 2, 2B, 4, 5, 6, 7, 16, 17, 22, 31, 32, 34, 36, 37, 50, 52 și 54.

Pentru a asigura rute de transport alternative, între orele amintite, RATBV va devia unele linii.

Autobuzele de pe linia 35, pe ambele sensuri de deplasare, vor circula pe traseul: Gară – Bulevardul A. Vlahuţă – Bulevardul Saturn – Calea Bucureşti – Dârste – Noua și retur.

Autobuzele de pe linia 41, pe sensul spre strada Lujerului, vor circula deviat pe strada Lungă – Stadionul Tineretului – strada Lujerului.

Autobuzele de pe linia 34B vor circula doar pe tronsonul Gemenii – Izvor și retur.

Autobuzele de pe linia 25 vor circula între capătul de linie Avantgarden și terminalul „Saturn”, fără a mai parcurge tronsonul Panselelor – Roman – Carrefour.

Autobuzele de pe liniile metropolitane 612 (Brașov – Tărlungeni – Purcăreni) și 620 (Brașov – Budila) vor avea capăt de linie în terminalul „Saturn” (nu mai ajung în terminalul „Roman”).

Pe parcursul desfășurării competiției sportive va fi realizată o suplimentare a numărului de autobuze care circulă pe liniile 23 și 35”, a anunțat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Evitați deplasările prin Brașov astăzi! Sunt restricții rutiere în aproape tot orașul […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button