Expres

Emoții maxime pentru un brașovean în timpul finalei Mondialului din Qatar

Emoții maxime pentru un brașovean

Unul dintre imnurile Campionatului Mondial de fotbal din Qatar a fost compus de un român. Tudor Monroe are 24 de ani, este din Brașov, dar trăiește în Londra de ani buni, așa cum a informat euronews.ro. Piesa lui a răsunat pe stadionul din Doha aseară, la finala Argentina – Franța – DETALII, AICI.

Imnul creat de brașovean are influențe afro și este interpretat de WEGZ, un cunoscut artist egiptean.

„Acum 2 luni eram în studio și lucram la o piesă cu câțiva oameni pe care abia ce-i cunoscusem. Duminică am trăit cea mai copleșitoare experiență de până acum vis-a-vis de muzica mea. 2 ore mai devreme eram pe marginea stadionului din Qatar cu laptopul pornit, în strigătele a 80.000 de oameni. Când repriza s-a terminat (prima – n.r.), un operator din echipa FIFA s-a întors către mine și mi-a dat okay-ul. Am apăsat «space» și a pornit piesa, iar WEGZ a început să cânte. Nu am înțeles nimic din următoarele 3 minute. Am fost fericit, mândru și recunoscător. M-am uitat în gol”, a scris Tudor Monroe pe pagina sa de Facebook.

Este o realizare de apreciat a compozitorului brașovean, care merită felicitări.

Emoții maxime pentru un brașovean


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button