Expres

Elena Băsescu, de urgență la spital

Elena Băsescu, de urgență la spital

Fiica fostului președinte, Elena Băsescu, a căzut de pe cal weekendul trecut și a ajuns de urgență la spital, relatează click.ro.

Prezentă la o ședință de echitație, într-un moment de neatenție, mezina fostului președinte al României s-a dezechilibrat și a alunecat din șa.

Inițial, Elena Băsescu nu și-a dat seama că are nevoie de îngrijiri medicale, însă, la câteva ore distanță de incident, s-a prezentat la un spital privat din Capitală, durerile fiind greu de suportat.

Acolo, asistentele au preluat-o cu un cărucior și au condus-o la consult. După accidentul suferit, medicii i-au acordat îngrijirile necesare și au luat decizia de a-i administra antiinflamatoare.

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 și 2014, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. În decembrie 2020, a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților. Cu toate acestea, PMP nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în Parlament.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

URÂTĂ LIGHIOANĂ.

Back to top button