Expres

Electrica – din nou în vizorul clienților / Din ce în ce mai multe nemulțumiri

Electrica – din nou în vizorul clienților.

În această perioadă, clienții Electrica depun indexul autocitirilor. Numai că acest lucru este, pentru mulți, un chin. Noul site Electrica se încarcă foarte greu de pe telefonul mobil. Dacă oamenii folosesc laptopul pentru acest lucru, procedura se realizează ceva mai rapid.

Electrica – din nou în vizorul clienților

Însă, acum vreo 2-3 luni, responsabilii Electrica au „umflat” citirile, astfel că, la momentul respectiv, oamenii au plătit mai mult decât au consumat. Destui n-au ajuns, nici în prezent, la cât a pus „din burtă” Electrica, însă nu pot accesa „0” în dreptul consumului curent, pentru că site-ul nu dă voie. E necesar să bagi în plus, ca să ți se contabilizeze autocitirea.

Și, astfel, Electrica iese pe plus lună de lună!

ANRE și Protecția Consumatorilor au vreo reacție?!…

CITEȘTE ȘI: Valul de reclamații la adresa Electrica se amplifică


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
7 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Huooo! In fiecare luna sunt umflate facrurile! Degeaba dam citirile, Electrica umfla facturile, estimativ chipurile! Ai, nu ai consum, factura e umflata. LUNAR!!! Mie in fiecare luna imi baga 90-100 de kwh in plus fata de cirirea la zi. Chiar… Citeşte mai mult »

Geo
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Am făcut sesizare la ANRE, aceștia au cerut că electrica sa rezolve diferențele de consum. Au făcut acest lucru înainte să de-a răspunsul către ANRE. Însă tot în favoarea lor au făcut calculul. Împreună slcu răspunsul primit o sa fac… Citeşte mai mult »

mihai
1 luna în urmă

Anomalia sau smecheria vine de la faptul ca, mai nou, dam citirea din 15 ale lunii si ei factureaza lunar intre 1 si 30(31) ale luni, asa ca jumate de luna o estimeaza ei. Pe mine nu m-au pacalit deocamdata,… Citeşte mai mult »

vax populi
1 luna în urmă

In Ian.,cand erau in mare renovare ONLINE,am fost nevoit sa platesc la un PayPoint.Cu inima cat un purice i-am zis casierei de la PayPoint ca Electrica e o companie tampita,iar doamna mi-a raspuns ca Electrica e CEA MAI TAMPITA. Si… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  vax populi
1 luna în urmă

Ce “partener postal care sa aduca factura la timp” visezi vere? Nici pe online nu vine la timp!!!

Săndel
1 luna în urmă

Eu am tăiat macaroana și gata. Adio electrica. Mai bine stau la opaiț.

Willy
Răspunde la  Săndel
1 luna în urmă

Bravo @Săndel, bravo! Si de unde ma rog, ai avut curent sa postezi comentariu?

Back to top button