Expres

Decedat după ce s-a aruncat din Spitalul Județean Brașov

Decedat după ce s-a aruncat din Spitalul Județean Brașov. Un bărbat a decedat în această dimineață după ce s-a aruncat de la o fereastră a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brașov. Cu scrisoarea de externare din secția de Neurochirurgie în mână.
Dr. Florin Orțan, directorul medical al spitalului, a precizat că omul avusese anterior trei tentative de suicid. „Cea mai recentă a fost în noiembrie. Atunci a și fost internat la Spitalul de Psihiatrie. Din nefericire, cei ca el, cu tendințe suicidare, tot încearcă până reușesc”, a declarat dr. Florin Orțan.
Bărbatul de 44 de ani fusese internat la Spitalul Județean în 15 decembrie, când s-a prezentat la Urgențe, fiind rănit la cap și la gât.

Anamneza din acel moment a fost stranie. Avea răni serioase la cap și la gât. La început a spus că a căzut pe beton. N-a putut explica în ce fel. Apoi a spus că se plimba cu ATV-ul prin pădure și s-a oprit cu gâtul într-o sfoară. Atunci a fost trimis la Psihiatrie pentru evaluare. Răspunsul a fost că în acel moment nu are tendințe suicidare”.

Dr. Florin Orțan, director medical Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov

Decedat după ce s-a aruncat din Spitalul Județean Brașov. Directorul medical a precizat că, după ce i-au fost tratate rănile, astăzi, pacientul a fost externat de la Neurochirurgie. Cu biletul de externare în mână, bărbatul s-a aruncat de la etaj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button