Expres

S-a aruncat în fața unei mașini. Incidentul a ajuns abia acum pe TikTok (video)

S-a aruncat în fața unei mașini. Un tânăr s-a aruncat, aparent din senin, în faţa unei maşini. Incidentul s-a petrecut pe strada Independenței din cartierul brașovean Tractorul. Momentul a fost surprins pe camera de bord a șoferului care l-a evitat în ultimul moment – video.

La sosirea polițiștilor chemați de conducătorul auto, tânărul, care s-a ales cu mici zgârieturi, a încercat să dea vina pe șofer. Doar că imaginile înregistrate de camera de bord a mașinii i-au demontat acuzațiile.
Potrivit martorilor, cu doar câteva minute înainte de incident, acesta se aruncase în fața unei alte mașini, tot pe strada Independenţei.
S-a aruncat în fața unei mașini. Incidentul s-a petrecut la finele lui septembrie, dar abia pe 18 octombrie șoferul a postat imaginile pe TikTok.
Tânărul are 21 de ani, este din Republica Moldova şi ar suferi de tulburări psihice. El a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] după ce s-a aruncat din Spitalul Județean Brașov. Directorul medical a precizat că, după ce i-au fost tratate […]

Back to top button