Expres

Dan Air – o nouă destinație / Mulți români au cerut-o

Dan Air – o nouă destinație.

Compania românească low-cost care va opera curse regulate (și) de pe Aeroportul Brașov începând din 15 iunie a făcut, astăzi, un anunț important.

Dan Air – o nouă destinație. Oficial, ruta București – Valencia este disponibilă, iar biletele se găsesc pe www.danair.aero. Prețul unui bilet este de la 89 de euro / persoană. Ruta a fost solicitată de mulți români.

Dan Air - o nouă destinație | MyTex.ro
Dan Air - o nouă destinație / Mulți români au cerut-o 10

De la Brașov spre Spania, Dan Air are zboruri la Barcelona. Din București, compania low-cost românească operează la Barcelona, Madrid și Malaga.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Dan Air este, se știe, singura companie care va opera curse regulate de pe Aeroportul Brașov, Wizz Air […]

Mihai

Spre Nisa (Franța) cind? este o zonă turistică cu un mare potențial de vizitatori si din Brașov spre Nisa și din Nisa spre Brașov am mulți prieteni Francezi care vor să viziteze Brașovul dar au auzit că este foarte anevoios… Citeşte mai mult »

4 luni în urmă

[…] către Beirut, capitala Libanului, de 5 ori pe săptămână, începând din 15 iunie. Celor de la Dan Air le-a fost aruncată mănușa, întrucât și ei au această rută în calendar, de pe […]

3 luni în urmă

[…] cu Dan Air la zborul Bruxelles – […]

Back to top button