Expres

Aeroportul Brașov. Ce mai zic oamenii de Dan Air / „Aoleu, parcă îmi e și frică să cumpăr bilete de avion…”

Aeroportul Brașov se află pe ultima sută de metri înaintea inaugurării – detalii despre ce va cuprinde evenimentul, AICI.

Singura companie care va avea, din 15 iunie, curse regulate de pe Aeroportul Brașov este Dan Air. După ce au fost anulate rutele către Milano și Budapesta și după ce s-au schimbat programele de zbor pentru unele rute, mulți clienți ar sta, acum, în stand-by, să vadă cum vor funcționa lucrurile.

Pe contul de Facebook al companiei low-cost românești sunt multe mesaje – atât pro, dar și destule contra.

Aeroportul Brașov | MyTex.ro
Aeroportul Brașov. Ce mai zic oamenii de Dan Air / „Aoleu, parcă îmi e și frică să cumpăr bilete de avion...” 10

De pildă, cineva a scris de curând: „Aoleu, parcă îmi este și frică să cumpăr bilete de avion cu voi la cât de supărați par oamenii pe aici“.

Asta după ce altcineva a relatat: „Știati că? Trebuie să răspundeți la e-mailuri?

În același ton s-a punctat: „Stiați că?… dacă anulați sau reprogramați curse, trebuie să rambursați banii?”.

Sau: „Știați că? Câteodată trebuie să răspundeți, țineți neapărat să luați locul lui Blue Air?”.

O altă postare este: „Important este că ne șterg comentariile”.

Pe același cont de socializare, cei de la Dan Air continuă să-și facă reclamă: „Avioanele Airbus A320 (cu care compania operează – n.r.) sunt desemnate ca fiind unele dintre cele mai sigure avioane din lume și sunt dotate cu multiple sisteme de siguranță și control. Pentru că cel mai important aspect al unei călătorii rămâne siguranța și confortul pasagerilor“.

Reamintim, pe lângă Dan Air, și Wizz Air va începe să opereze de pe Aeroportul Brașov la începutul lunii august (către Dortmund). Apoi, din septembrie, va avea zboruri și spre Londra (Luton). De asemenea, din 15 iunie, sunt programate și zboruri charter către destinațiile de vacanță Antalya și Creta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
4 luni în urmă

Ăștia de la Dan „air” știu un lucru: Brașovul geme de waxeri. La propriu și la figurat. Și de ce nu ar profita și ei? Nu-i păcat ca cei săraci cu duhul să aibă în posesie bani? E mare păcat.

4 luni în urmă

[…] la Brașov spre Spania, Dan Air are zboruri la Barcelona. Din București, compania low-cost românească operează la Barcelona, […]

Back to top button