Expres

Dan Air insistă: curse de pe Aeroportul Brașov spre opt destinații din Europa

Dan Air insistă: curse de pe Aeroportul Brașov spre opt destinații din Europa. Reprezentanții companiei aeriene care a anunţat deja curse de pe Aeroportul Internaţional Braşov Ghimbav (AIBG) spun că 90% dintre acestea sunt deja confirmate. Asta, deși nu are încă site funcțional, iar președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, afirma acum două zile că a fost a luat prin surprindere de anunț, pentru că nimeni de la Dan Air nu luase până atunci legătura cu CJ.
Noi avem confirmări de la 90% din aeroporturile de destinaţie pentru zborurile de la Braşov. Nu a fost nevoie să purtăm negocieri (cu CJ Brașov – nota red.) , pentru că sunt nişte sloturi pe care le vom lua. Am aşteptat să avem confirmările de la aeroporturile internaţionale pentru a veni apoi la Braşov, care, neavând zboruri aşa de multe programate, vor răspunde probabil mai repede solicitărilor noastre. Probabil că luni sau marţi vom primi ultimul răspuns, va fi gata şi site-ul, după care vom comunica cu Consiliul Judeţean Braşov. Eu am mai vorbit între timp cu directorul aeroportului, domnul Alexandru Anghel, iar lucrurile sunt sub control. Nu am anunţat noi zborurile, dar o parte a presei a primit informaţiile pe surse de la Autoritatea Aeronautică, probabil, iar informaţiile s-au extins aşa”, a declarat Matt Ian David, directorul general al Dan Air, citat de BizBraşov.
E vorba despre zboruri către și de la Barcelona, Bruxelles, Budapesta, Londra, Milano, Nürnberg și Stuttgart (Detalii, AICI).
Preşedintele CJ Braşov, Adrian Veştea, spunea în același interviu că vor fi mai multe destinaţii europene, fiindcă sunt deja companii aeriene low-cost care îşi doresc să opereze de pe aeroportul din Braşov, dar a evitat să dea detalii în acest moment, ca fiind nepotrivit.
Şeful administraţiei judeţene a adăugat că destinaţiile cu plecare de pe Aeroportul Braşov vor fi stabilite în funcţie de solicitări şi de biletele vândute, astfel încât cursele să fie profitabile pentru companiile aeriene. Singurele destinaţii confirmate până în prezent sunt spre Turcia şi Grecia.

Programul anunţat al zborurilor Dan Air:
Braşov – Barcelona – Braşov (în fiecare marţi);
Braşov – Bruxelles BRU – Braşov (în fiecare miercuri);
Braşov – Budapesta – Braşov (în fiecare marţi, duminică);
Braşov – Londra LGW – Braşov (în fiecare vineri);
Braşov – Milano LIN – Braşov (în fiecare luni);
Braşov – Munchen – Braşov (în fiecare sâmbătă);
Braşov – Nürnberg – Braşov (în fiecare joi);
Braşov – Stuttgart – Braşov (în fiecare joi).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
2 luni în urmă

Uite stirea!Nu e stirea!…….

2 luni în urmă

[…] din Braşov, Kron-Tour Lufthansa City Center, a anunțat că vinde şi bilete pentru aceste curse anunțate de Dan Air de pe Aeroportul Brașov. „Puteţi găsi în agenţia noastră bilete de avion din Braşov către 8 destinații din […]

Back to top button